Павловський на російському телебаченні сказав, що "опозиціонери - це люди Кучми", "Ющенко – параноїк” і що в нього порча, тобто отруєння"

28 Листопада 2004
579
28 Листопада 2004
13:32

Павловський на російському телебаченні сказав, що "опозиціонери - це люди Кучми", "Ющенко – параноїк” і що в нього порча, тобто отруєння"

579
Павловський на російському телебаченні сказав, що "опозиціонери - це люди Кучми", "Ющенко – параноїк” і що в нього порча, тобто отруєння"
У недільному телеефірі Російський телеканал НТВ,- повідомляє "ТК" її московський читач Сергій Бакалина, - показав одне зі своїх найбільш рейтинкових ранкових шоу "Апельсиновый сок", запросивши в гості Гліба Павловського.

Він сказав, що "опозиціонери - це люди Кучми", "Ющенко – параноїк” і що в нього порча, тобто отруєння", а далі почалася розповідь про те, що "Юлія Тимошенко насправді використовує Ющенка, бо знає, що у разі їх перемоги, Ющенко ляже у лікарню, а вона зможе правити країною".

Опісля Павловський почав порівнювати Росію з Україною, зокрема зазначив, що для Росії не є проблемою, якщо людина сиділа в тюрмі. Павловський раптом виступив з критикою режиму Кучми і зазначив, що "Кучма фактично блокував передвиборчу компанію Януковича".

На запитання ведучого Володимира Соловйова, про те, чому так багато критики Януковича, та анекдотів про донецьких, була відповідь - "всё это молва народная".

Вибори в Україні були названі Павловським "состоявшимися", і "все это признали".

Загалом виникало відчуття, -пише Сергій Бакалина, - що перед нами втеклий з "Титаніка" пацюк, який ділиться своїми героїчними вчинками з урятування пароплава. Особливо цікаво було чути, як Павловський говорить: "Мне жалко Украину, и мы-то здесь не допустим, чтобы у нас в России такое состоялось".

Висновком програми стала фраза: "Зато мы точно знаем, кто проиграл - проиграл украинский народ и идея единой Украины".

P.S.

Нещодавно, в ефірі програми "Основной инстинкт" на ОРТ Павловський виправдовувався, що змушений, ніби-то, ходити по Києву з помаранчевою повязкою - "інакше його затопчуть на вулиці".

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду