detector.media
28.11.2004 13:32
Павловський на російському телебаченні сказав, що "опозиціонери - це люди Кучми", "Ющенко – параноїк” і що в нього порча, тобто отруєння"
У недільному телеефірі Російський телеканал НТВ,- повідомляє "ТК" її московський читач Сергій Бакалина, - показав одне зі своїх найбільш рейтинкових ранкових шоу "Апельсиновый сок", запросивши в гості Гліба Павловського.

Він сказав, що "опозиціонери - це люди Кучми", "Ющенко – параноїк” і що в нього порча, тобто отруєння", а далі почалася розповідь про те, що "Юлія Тимошенко насправді використовує Ющенка, бо знає, що у разі їх перемоги, Ющенко ляже у лікарню, а вона зможе правити країною".

Опісля Павловський почав порівнювати Росію з Україною, зокрема зазначив, що для Росії не є проблемою, якщо людина сиділа в тюрмі. Павловський раптом виступив з критикою режиму Кучми і зазначив, що "Кучма фактично блокував передвиборчу компанію Януковича".

На запитання ведучого Володимира Соловйова, про те, чому так багато критики Януковича, та анекдотів про донецьких, була відповідь - "всё это молва народная".

Вибори в Україні були названі Павловським "состоявшимися", і "все это признали".

Загалом виникало відчуття, -пише Сергій Бакалина, - що перед нами втеклий з "Титаніка" пацюк, який ділиться своїми героїчними вчинками з урятування пароплава. Особливо цікаво було чути, як Павловський говорить: "Мне жалко Украину, и мы-то здесь не допустим, чтобы у нас в России такое состоялось".

Висновком програми стала фраза: "Зато мы точно знаем, кто проиграл - проиграл украинский народ и идея единой Украины".

P.S.

Нещодавно, в ефірі програми "Основной инстинкт" на ОРТ Павловський виправдовувався, що змушений, ніби-то, ходити по Києву з помаранчевою повязкою - "інакше його затопчуть на вулиці".

Інф. "Детектор медіа"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY