Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza

Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza

8 Вересня 2023
393
8 Вересня 2023
09:53

Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza

393
Нова колекція верхнього одягу осінь-зима 2023 для чоловіків в магазині Modoza. Саме час для нового пуховика — роби приємні покупки за вигідними цінами. Гарантія якості. Всі розміри та кольори.
Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza
Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza

Пуховик – надзвичайно елегантний та стильний предмет гардеробу, який до того ж є практичним, презентабельним та чудово зберігаючим тепло. Кращі світові дизайнери в один голос стверджують, що італійські пуховики мають бути в гардеробі кожного модника. Сьогодні в інтернет-магазині Modoza можна купити пуховик чоловічий будь-якого фасону, з будь-якого матеріалу та будь-якого дизайну. Тому багатьох чоловіків хвилює питання, а як обрати зимовий пуховик, щоб він був не тільки теплим, але і зручним у носінні? 

Як має сидіти чоловічий пуховик?

Верхній чоловічий одяг з Італії має бути зручним. Брендові чоловічі куртки не повинні обтягувати фігуру, не має з'являтися зайвих складок, пуховик має чітко сидіти по плечах, не сковувати руки, не задиратися догори. 

Стилісти стверджують, що верхній одяг має сидіти на чоловіках наступним чином: 

  • одяг не повинен обтягувати, адже в такому пуховику буде не зручно і холодно;
  • має бути правильно підібраний розмір (для цього заміри треба робити поверх светра чи теплої кофти, які будуть одягатися під пуховик);
  • немає бути зайвих складок, адже це виглядає некрасиво;
  • знизу річ не повинна бути широкою. 

Чим має бути наповнений пуховик?

Сьогодні італійські пуховики представлені в широкому різноманітті фасонів, моделей, дизайнів, проте найголовнішим фактором для багатьох чоловіків залишається функціональність. Головним критерієм, на який слід звертати увагу перш, ніж купити чоловічий пуховик, є наповнювач. Саме від нього залежать теплові властивості одягу, відчуття комфорту при носінні.

Наповнюють пуховики виробники наступними матеріалами: 

  • Пух. Даний наповнювач може бути будь-яким: гусячим, лебедячим, качиним. Пуховик із 100% пуховим наповненням BOGNER вважається найбільш теплим, довговічним і, відповідно, коштує недешево. 

брендові пуховики купити

  • Пух + перо (пропорції можуть бути різними: 70/30, 80/20, 90/10). Пуховик темно-синього кольору COLMAR нічим не поступається попередньому за теплозберігаючими властивостями, при цьому зносостійкість у нього трохи менша, як, власне, і його вартість. 

брендові чоловічі пуховики

  • Вовняна підкладка – натуральна шерсть. Такі вироби мають дуже високу цінність, адже є надзвичайно витривалими та довговічними. Якщо правильно доглядати за таким одягом, то пуховими із вовняною підкладкою здатні роками зберігати свій першочерговий вигляд. 
  • Синтепон – штучний матеріал, але такий наповнювач рідко використовується у брендових речах, адже не є таким цінним і якісним, на відміну від вищеперерахованих. 

Як відрізнити брендовий пуховик від підробки?

Бажаєте купити брендовий одяг COLMAR або FLO&CLO, але боїтеся потрапити на підробку. Не страшно! Адже є 3 головних правила, які відрізнити італійські пуховики від дешевих підробок: 

  • Вартість. Низька ціна відразу говорить про те, що річ неякісна, неоригінальна. Високі ціни на оригінальні пуховики обумовлені гарною якістю матеріалів, виготовленням. Тому просто неможливо купити верхній італійський одяг за низькою ціною. Є розпродажі, акції, але яка б вигідна не була пропозиція, краще дізнатися про причину таких неймовірних знижок. 
  • На справжніх пуховиках завжди 2 логотипи: один спереду, інший – позаду. Італійські виробники величезну увагу приділяють кожній деталі виробу, тому логотип має таку ж якість, як і сам одяг. Всі букви вишиті акуратно, не зливаються, чітко читаються. 
  • Купуючи італійський одяг, Ви отримуєте товар, що виготовляється з якісних матеріалів. Підроблені пуховики мають тенденцію виблискувати більше, ніж справжня продукція. Цей фактор допоможе відрізнити підробку.

Як зрозуміти, що пуховик якісний?

Якість пуховика підтверджується: 

  1. Вартістю. Якісні і дуже теплі пуховики коштують дуже дорого. Якщо ви хочете якісний брендовий пуховик – коштувати дешево апріорі він не може.
  2. Бренд. EMPORIO ARMANI, BOGNER, COLMAR, FLO&CLO – всі ці італійськи бренди спеціалізуються на виробництві якісних зимових пуховиків. 
  3. Співвідношення пуху та пера. Пуховик — від слова пух, отже, основна складова має бути саме пух “down” — англійською, перо — “feather”. Їхнє відсоткове співвідношення пишуть наступним чином 90/10, 80/20. Такі показники – ідеальні. Якщо на етикетці вказано 50/50, то це вже пуховик для м'якої зими і саме таке співвідношення використовують бренди-підробки. 
  4. Якість верхньої тканини. Пуховик має бути пошитий з вологонепроникної тканини — а такий матеріал використовують виключно відомі виробники, адже коштує він доволі недешево.
  5. Шви. В даному випадку кожному зрозуміло, що всі шви мають бути акуратними, цілими та рівними. Якщо є дефекти, то це вже свідчить про неякісний виріб і, можливо, навіть підробку. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду