detector.media
08.09.2023 09:53
Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza
Як вибрати зимовий чоловічий пуховик: поради стилістів Modoza
Нова колекція верхнього одягу осінь-зима 2023 для чоловіків в магазині Modoza. Саме час для нового пуховика — роби приємні покупки за вигідними цінами. Гарантія якості. Всі розміри та кольори.

Пуховик – надзвичайно елегантний та стильний предмет гардеробу, який до того ж є практичним, презентабельним та чудово зберігаючим тепло. Кращі світові дизайнери в один голос стверджують, що італійські пуховики мають бути в гардеробі кожного модника. Сьогодні в інтернет-магазині Modoza можна купити пуховик чоловічий будь-якого фасону, з будь-якого матеріалу та будь-якого дизайну. Тому багатьох чоловіків хвилює питання, а як обрати зимовий пуховик, щоб він був не тільки теплим, але і зручним у носінні? 

Як має сидіти чоловічий пуховик?

Верхній чоловічий одяг з Італії має бути зручним. Брендові чоловічі куртки не повинні обтягувати фігуру, не має з'являтися зайвих складок, пуховик має чітко сидіти по плечах, не сковувати руки, не задиратися догори. 

Стилісти стверджують, що верхній одяг має сидіти на чоловіках наступним чином: 

Чим має бути наповнений пуховик?

Сьогодні італійські пуховики представлені в широкому різноманітті фасонів, моделей, дизайнів, проте найголовнішим фактором для багатьох чоловіків залишається функціональність. Головним критерієм, на який слід звертати увагу перш, ніж купити чоловічий пуховик, є наповнювач. Саме від нього залежать теплові властивості одягу, відчуття комфорту при носінні.

Наповнюють пуховики виробники наступними матеріалами: 

брендові пуховики купити

брендові чоловічі пуховики

Як відрізнити брендовий пуховик від підробки?

Бажаєте купити брендовий одяг COLMAR або FLO&CLO, але боїтеся потрапити на підробку. Не страшно! Адже є 3 головних правила, які відрізнити італійські пуховики від дешевих підробок: 

Як зрозуміти, що пуховик якісний?

Якість пуховика підтверджується: 

  1. Вартістю. Якісні і дуже теплі пуховики коштують дуже дорого. Якщо ви хочете якісний брендовий пуховик – коштувати дешево апріорі він не може.
  2. Бренд. EMPORIO ARMANI, BOGNER, COLMAR, FLO&CLO – всі ці італійськи бренди спеціалізуються на виробництві якісних зимових пуховиків. 
  3. Співвідношення пуху та пера. Пуховик — від слова пух, отже, основна складова має бути саме пух “down” — англійською, перо — “feather”. Їхнє відсоткове співвідношення пишуть наступним чином 90/10, 80/20. Такі показники – ідеальні. Якщо на етикетці вказано 50/50, то це вже пуховик для м'якої зими і саме таке співвідношення використовують бренди-підробки. 
  4. Якість верхньої тканини. Пуховик має бути пошитий з вологонепроникної тканини — а такий матеріал використовують виключно відомі виробники, адже коштує він доволі недешево.
  5. Шви. В даному випадку кожному зрозуміло, що всі шви мають бути акуратними, цілими та рівними. Якщо є дефекти, то це вже свідчить про неякісний виріб і, можливо, навіть підробку. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY