“Радіо-Ера” ФМ починає транслювати програми Бі-Бі-Сі англійською мовою

22 Жовтня 2004
860
22 Жовтня 2004
18:35

“Радіо-Ера” ФМ починає транслювати програми Бі-Бі-Сі англійською мовою

860
“Радіо-Ера” ФМ починає транслювати програми Бі-Бі-Сі англійською мовою
Договір про це уклали Всесвітня служба британської телерадіомовної корпорації Бі-Бі-Сі і розмовно-інформаційна радіомережа ТРК “Радіо-Ера”, яка веде мовлення у Києві, Сімферополі та 11 обласних центрах країни. Бі-Бі-Сі англійською мовою можна буде слухати на хвилях “Радіо-Ера” ФМ, починаючи з 25 жовтня цього року щодня з 2-ої години ночі до 6-ої години ранку.

Рішення купувати англомовні передачі Бі-Бі-Сі стало логічним розвитком попередньої співпраці з Українською службою цієї корпорації (на хвилях “Радіо-Ера” ФМ вже впродовж двох років кілька разів на добу виходять як оригінальні програми Української служби Бі-Бі-Сі, так і спільні проекти “Радіо-Ера” з Бі-Бі-Сі). Загалом програми Бі-Бі-Сі слухають 148 млн. людей у 139 країнах світу. Це – новини політики і бізнесу, аналітика, розгорнуті репортажі, радіосеріали, літературні читання тощо.

Крім того, моніторинговий підрозділ Бі-Бі-Сі звернувся до ТРК “Радіо-Ера” з офіційним проханням про використання ексклюзивної інформації, почутої на їхніх хвилях. Як відомо, „Бі-Бі-Сі моніторинг” відслідковує повідомлення понад 3000 радіо- і телестанцій, газет, інформагенцій та інтернет-видань по всьому світу.

ТРК „Радіо-ЕРА”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
860
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ребрик
5647 дн. тому
в ІВ_ФРАНКІВСЬКУ дуже люблю слухати радіо ЕРА фм але чомусь у нас воно іде з перебоями прошу ВАС розібратись з цією ситуацією
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду