detector.media
22.10.2004 18:35
“Радіо-Ера” ФМ починає транслювати програми Бі-Бі-Сі англійською мовою
Договір про це уклали Всесвітня служба британської телерадіомовної корпорації Бі-Бі-Сі і розмовно-інформаційна радіомережа ТРК “Радіо-Ера”, яка веде мовлення у Києві, Сімферополі та 11 обласних центрах країни. Бі-Бі-Сі англійською мовою можна буде слухати на хвилях “Радіо-Ера” ФМ, починаючи з 25 жовтня цього року щодня з 2-ої години ночі до 6-ої години ранку.

Рішення купувати англомовні передачі Бі-Бі-Сі стало логічним розвитком попередньої співпраці з Українською службою цієї корпорації (на хвилях “Радіо-Ера” ФМ вже впродовж двох років кілька разів на добу виходять як оригінальні програми Української служби Бі-Бі-Сі, так і спільні проекти “Радіо-Ера” з Бі-Бі-Сі). Загалом програми Бі-Бі-Сі слухають 148 млн. людей у 139 країнах світу. Це – новини політики і бізнесу, аналітика, розгорнуті репортажі, радіосеріали, літературні читання тощо.

Крім того, моніторинговий підрозділ Бі-Бі-Сі звернувся до ТРК “Радіо-Ера” з офіційним проханням про використання ексклюзивної інформації, почутої на їхніх хвилях. Як відомо, „Бі-Бі-Сі моніторинг” відслідковує повідомлення понад 3000 радіо- і телестанцій, газет, інформагенцій та інтернет-видань по всьому світу.

ТРК „Радіо-ЕРА”
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY