Відбулось вручення нагороди в номінації «Неурядова організація року в Центрально-Східній Європі»"Детектор медіа"

14 Вересня 2004
851
14 Вересня 2004
12:01

Відбулось вручення нагороди в номінації «Неурядова організація року в Центрально-Східній Європі»"Детектор медіа"

851
Відбулось вручення нагороди в номінації «Неурядова організація року в Центрально-Східній Європі»"Детектор медіа"
Як повідомила інформаційна служба Центру Розумкова, в рамках XIV міжнародного Економічного форуму в Криниці Гурській (Польща), який завершився 12 вересня, відбулось вручення нагороди в номінації «Неурядова організація року в Центрально-Східній Європі».

Першою серед зарубіжних організацій цю регалію отримав Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова. Центру Разумкова був вручений диплом за сприяння співробітництву в Центральнo-Східній Європі.

Висока міжнародна оцінка десятирічної діяльності Центру свідчить, на думку експертів, про значну роль та авторитет української неурядової організації не лише в Україні, а й у регіоні ЦСЄ. Водночас, вручення почесної нагороди Центру Разумкова вказує на активізацію міжнародних контактів структур “третього сектору” України, підвищення ефективності їх діяльності, загалом – ролі самої України в майбутньому об’єднаної Європи.

У роботі Форуму взяли участь понад 1500 політиків, бізнесменів, представників наукових, культурних кіл, журналістів з 35 країн Європи, Америки та Азії.

Український центр економічних і політичних досліджень засновано в 1994р. Олександром Разумковим. За десять років діяльності експертами Центру Разумкова підготовлено більш ніж 80 аналітичних звітів, проведено близько 100 круглих столів, конференцій, фахових дискусій в Україні та за кордоном.

Журнал “Національна безпека і оборона”, який видає Центр протягом п`яти останніх років, широко розповсюджується в Україні та надсилається до понад 20 країн світу. Журнал користується авторитетом серед вітчизняних та іноземних політиків і експертів.

Центр Разумкова має власну соціологічну службу, яка провела понад 60 всеукраїнських соціологічних досліджень. Соціологічна служба Центру є членом Всесвітньої асоціації досліджень громадської думки.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду