detector.media
14.09.2004 12:01
Відбулось вручення нагороди в номінації «Неурядова організація року в Центрально-Східній Європі»"Детектор медіа"
Як повідомила інформаційна служба Центру Розумкова, в рамках XIV міжнародного Економічного форуму в Криниці Гурській (Польща), який завершився 12 вересня, відбулось вручення нагороди в номінації «Неурядова організація року в Центрально-Східній Європі».

Першою серед зарубіжних організацій цю регалію отримав Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова. Центру Разумкова був вручений диплом за сприяння співробітництву в Центральнo-Східній Європі.

Висока міжнародна оцінка десятирічної діяльності Центру свідчить, на думку експертів, про значну роль та авторитет української неурядової організації не лише в Україні, а й у регіоні ЦСЄ. Водночас, вручення почесної нагороди Центру Разумкова вказує на активізацію міжнародних контактів структур “третього сектору” України, підвищення ефективності їх діяльності, загалом – ролі самої України в майбутньому об’єднаної Європи.

У роботі Форуму взяли участь понад 1500 політиків, бізнесменів, представників наукових, культурних кіл, журналістів з 35 країн Європи, Америки та Азії.

Український центр економічних і політичних досліджень засновано в 1994р. Олександром Разумковим. За десять років діяльності експертами Центру Разумкова підготовлено більш ніж 80 аналітичних звітів, проведено близько 100 круглих столів, конференцій, фахових дискусій в Україні та за кордоном.

Журнал “Національна безпека і оборона”, який видає Центр протягом п`яти останніх років, широко розповсюджується в Україні та надсилається до понад 20 країн світу. Журнал користується авторитетом серед вітчизняних та іноземних політиків і експертів.

Центр Разумкова має власну соціологічну службу, яка провела понад 60 всеукраїнських соціологічних досліджень. Соціологічна служба Центру є членом Всесвітньої асоціації досліджень громадської думки.

"Детектор медіа"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY