Харківським журналістам охорона ринку погрожувала фізичною розправою "Німецька хвиля"

27 Серпня 2004
784
27 Серпня 2004
11:21

Харківським журналістам охорона ринку погрожувала фізичною розправою "Німецька хвиля"

784
Харківським журналістам охорона ринку  погрожувала фізичною розправою "Німецька хвиля"
Журналісти ”АТН” – програми теленовин, яка виходить на місцевому приватному 7-му каналі, вимагають порушення кримінальної справи за фактом перешкоджання їхній професійнії дільності. Про це вони заявили у четвер.

Інцидент трапився минулого тижня під час з’ясування стосунків між дирекцією Центрального ринку Харкова та торговцями. Журналіст та оператор ”АТН” робили репортаж про цю подію, коли охоронці ринку під загрозою фізичної розправи зажадали від них припинити зйомки. Загрози набули настільки реального змісту, що знімальна група ”АТН” змушена була вдатися до захисту міліції, а згодом звернутись до прокуратури. Як повідомила ”Німецькій хвилі” редактор ”АТН” Наталія Ткешелашвілі, журналісти вже дали детальні пояснення, триває розгляд обставин інциденту, питання про порушення кримінальної справи розглядається. Журналісти наполягають на тому, щоб справу було порушено саме за статтею 171 Кримінального кодексу ”Перешкоджання законній професійній діяльності”.



"Німецька хвиля"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду