“Наша Україна” вимагає скликання позачерговой сесії Верховної Ради "Німецька хвиля"

16 Серпня 2004
798
16 Серпня 2004
12:11

“Наша Україна” вимагає скликання позачерговой сесії Верховної Ради "Німецька хвиля"

798
“Наша Україна” вимагає скликання позачерговой сесії Верховної Ради "Німецька хвиля"
Фракція Віктора Ющенка “Наша Україна” ініціювала скликання позачергової сесії Верховної Ради. На ній має бути обговорено проблеми передвиборної кампанії. Регламент відводить для підготовки позачергової сесії мінімум 10 днів. Утім, політолог Володимир Полохало назвав цю ідею “утопічною. Український парламент вже одного разу влаштовував позачергову сесію? каже Полохало.Вона була присвячена розгляду президентського законопроекту політреформи.Однак цього разу, попри об‘єктивні підстави, пов‘язані з брутальним тиском на команду Ющенка, владі ця ідея не сподобається, переконаний Володимир Полохало: “Якщо говорити про реалістичність цього проекту, сценарію, то я думаю, він маловірогідний і навіть утопічний”. Позачергова сесія скликається президією Верховної Ради за пропозицією депутатів. Ідею подав віце-спікер Олександр Зінченко. Потім її озвучив і Віктор Ющенко, мотивуючи це фактами терору проти його команди. Минулий тиждень вразив “ющенківців” тричі: викрито факт стеження за кандидатом у президенти, він ледь не загинув у дорожній пригоді, а в офісі його соратника зробили обшук.

"Німецька хвиля"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду