Оселедчик заборонив дівчині зніматиcя в "Форті Буаяр", бо вона - дочка ЮщенкаПерсональний сайт Віктора Ющенка

22 Червня 2004
1056
22 Червня 2004
18:42

Оселедчик заборонив дівчині зніматиcя в "Форті Буаяр", бо вона - дочка ЮщенкаПерсональний сайт Віктора Ющенка

1056
Оселедчик заборонив дівчині зніматиcя в "Форті Буаяр", бо вона - дочка ЮщенкаПерсональний сайт Віктора Ющенка
Керівництво телеканалу «1+1» категорично відмовило Ліні Ющенко, старшій дочці лідера «Нашої України», брати участь у ігровому шоу «Форт Буаяр». Зараз у Франції тривають зйомки кількох серій цієї гри з українськими учасниками. Незабаром програма має вийти в ефірі цього каналу.

Одну з українських команд керівництво «плюсів» запропонувало створити і очолити відомому співакові Олександру Пономарьову. Зірка української сцени вирішив підкорити Буаяр зі своїми друзями: Ліною Ющенко, Петром Нікораком, Мариною Орловою та колегою Ігорем Хлібосоловим. Але коли у вівторок команда прибула до Франції на місце зйомки, генеральний директор каналу Володимир Оселедчик у категоричній формі заборонив Ліні з’являтися перед камерами. Свою позицію він мотивував тим, що людей з прізвищем Ющенко на каналі не буде, і відмовився давати ширші пояснення.

Члени команди шоковані цим випадком. Дружина і продюсер Пономарьова Олена Мозгова заявила, що вони з Сашком формували команду за принципом «з ким можна піти в розвідку», а не за політичними вподобаннями. Команда вирішила відмовитися від зйомок.

Ліна Ющенко подякувала друзям за підтримку і попросила не забирати в українського глядача нагоди побачити своїх співвітчизників на мурах відомої фортеці. Учасники команди розцінюють цей випадок як факт цензури в українських ЗМІ і обурюються тим, що членів родин політиків уже також втягують у ці ігри.

Персональний сайт Віктора Ющенка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1056
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду