detector.media
22.06.2004 18:42
Оселедчик заборонив дівчині зніматиcя в "Форті Буаяр", бо вона - дочка ЮщенкаПерсональний сайт Віктора Ющенка
Керівництво телеканалу «1+1» категорично відмовило Ліні Ющенко, старшій дочці лідера «Нашої України», брати участь у ігровому шоу «Форт Буаяр». Зараз у Франції тривають зйомки кількох серій цієї гри з українськими учасниками. Незабаром програма має вийти в ефірі цього каналу.

Одну з українських команд керівництво «плюсів» запропонувало створити і очолити відомому співакові Олександру Пономарьову. Зірка української сцени вирішив підкорити Буаяр зі своїми друзями: Ліною Ющенко, Петром Нікораком, Мариною Орловою та колегою Ігорем Хлібосоловим. Але коли у вівторок команда прибула до Франції на місце зйомки, генеральний директор каналу Володимир Оселедчик у категоричній формі заборонив Ліні з’являтися перед камерами. Свою позицію він мотивував тим, що людей з прізвищем Ющенко на каналі не буде, і відмовився давати ширші пояснення.

Члени команди шоковані цим випадком. Дружина і продюсер Пономарьова Олена Мозгова заявила, що вони з Сашком формували команду за принципом «з ким можна піти в розвідку», а не за політичними вподобаннями. Команда вирішила відмовитися від зйомок.

Ліна Ющенко подякувала друзям за підтримку і попросила не забирати в українського глядача нагоди побачити своїх співвітчизників на мурах відомої фортеці. Учасники команди розцінюють цей випадок як факт цензури в українських ЗМІ і обурюються тим, що членів родин політиків уже також втягують у ці ігри.

Персональний сайт Віктора Ющенка
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY