Відбулося перше засідання суду за позовами М.Самбур та В.Воротника до газети "Україна молода""Детектор медіа"

8 Червня 2004
993
8 Червня 2004
15:56

Відбулося перше засідання суду за позовами М.Самбур та В.Воротника до газети "Україна молода""Детектор медіа"

993
Відбулося перше засідання суду за позовами М.Самбур та В.Воротника до газети "Україна молода""Детектор медіа"
По суті розгляд справи у Шевченківському райсуді столиці сьогодні так і не відбувся. Засідання перенесено на 30 червня, 11:00, у зв’язку з тим, що у позові вказаний неналежний відповідач – редакція газети "Україна молода", попри те, що видавцем газети є юридична особа - приватне підприємство "Україна молода". На цій підставі відповідачі взагалі могли не з'являтися до суду. . Однак, суддя Ізмайлова всупереч вимогам закону допустила представників газети до участі у справі.

Тільки в кінці засідання представників газети, що не сторонами у справі, суддя зобов'язала надати дані про реєстрацію газети.

Суддя також постановила притягти до участі у справі Сергія Шолоха. Нагадаємо, що претензії позивачів якраз стосуються інтерв’ю, яке Сергій Шолох дав журналісту "України молодої" Олені Зварич.

Крім того, цікаво, що за часів роботи в Інституті масової інформації М.Самбур представляла інтереси С.Шолоха та радіо "Континент", в тому числі й у європейському суді з прав людини, адже радіостанція програла усі процеси в Україні.

Тепер М.Самбур фактично судиться із своїм колишнім підзахисним.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду