detector.media
08.06.2004 15:56
Відбулося перше засідання суду за позовами М.Самбур та В.Воротника до газети "Україна молода""Детектор медіа"
По суті розгляд справи у Шевченківському райсуді столиці сьогодні так і не відбувся. Засідання перенесено на 30 червня, 11:00, у зв’язку з тим, що у позові вказаний неналежний відповідач – редакція газети "Україна молода", попри те, що видавцем газети є юридична особа - приватне підприємство "Україна молода". На цій підставі відповідачі взагалі могли не з'являтися до суду. . Однак, суддя Ізмайлова всупереч вимогам закону допустила представників газети до участі у справі.

Тільки в кінці засідання представників газети, що не сторонами у справі, суддя зобов'язала надати дані про реєстрацію газети.

Суддя також постановила притягти до участі у справі Сергія Шолоха. Нагадаємо, що претензії позивачів якраз стосуються інтерв’ю, яке Сергій Шолох дав журналісту "України молодої" Олені Зварич.

Крім того, цікаво, що за часів роботи в Інституті масової інформації М.Самбур представляла інтереси С.Шолоха та радіо "Континент", в тому числі й у європейському суді з прав людини, адже радіостанція програла усі процеси в Україні.

Тепер М.Самбур фактично судиться із своїм колишнім підзахисним.

Інф. "Детектор медіа"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY