16 вересня — вебінар «Як цікаво писати про сесії місцевих рад: рекомендації журналістам»

13 Вересня 2021
1531
13 Вересня 2021
19:58

16 вересня — вебінар «Як цікаво писати про сесії місцевих рад: рекомендації журналістам»

1531
Початок об 11:00.
16 вересня — вебінар «Як цікаво писати про сесії місцевих рад: рекомендації журналістам»

Вебінар організовує громадська організація «Інститут політичної інформації», пише ІМІ. На заході йтиметься про складники роботи місцевих органів влади, постійні комісії, етапи підготовки проєктів рішень, а також як аналізувати роботу ради, навіщо робити текстові трансляції сесій і як це зробити цікаво.

Експерти вебінару — Валерій Болган (головний редактор видання «ІзбірКом», координатор Центру публічних розслідувань, викладач факультету журналістики Національного університету «Одеська юридична академія», медіатренер) і Євгенія Генова (заступниця головного редактора видання «ІзбірКом», експертка з питань комунікації і залучення громадян).

Модераторка вебінару — Мері Нацваладзе, координаторка проєкту ІПІ.

Посилання на Zoom організатори надішлють учасникам, яка зареєструвалися за ґуґл-формою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду