З 1 по 4 червня "Інтерньюз" та НАМ проведуть семінари „Свобода слова та висвітлення виборчих кампаній” в Луцьку, Івано-Франківську та Чернівцях"Детектор медіа"

27 Травня 2004
748
27 Травня 2004
14:55

З 1 по 4 червня "Інтерньюз" та НАМ проведуть семінари „Свобода слова та висвітлення виборчих кампаній” в Луцьку, Івано-Франківську та Чернівцях"Детектор медіа"

748
З 1 по 4 червня "Інтерньюз" та НАМ проведуть семінари „Свобода слова та висвітлення виборчих кампаній” в Луцьку, Івано-Франківську та Чернівцях"Детектор медіа"
З 1 по 4 червня 2004 року "Інтерньюз Нетворк" разом з Незалежною асоціацією мовників проводять у Західному регіоні семінари для журналістів та творчих працівників ЗМІ на тему: „Свобода слова та висвітлення виборчих кампаній”.

Ці семінари спрямовані на висвітлення правових питань, пов’язаних з діяльністю засобів масової інформації та журналістів перед виборами Президента України, які мають відбутися у жовтні цього року. Зокрема - на висвітлення новел, встановлених новою редакцією Закону України „Про вибори Президента України”, нових гарантій захисту журналістів та ЗМІ від судових позовів, а також Європейських стандартів у галузі свободи слова та виборів.

Зокрема, планується розглянути наступні питання: - Право засобів масової інформації висвітлювати виборчу кампанію та заборона прихованої та неоплаченої агітації - Положення про рівні можливості

- Політична агітація та реклама - Особливості діяльності телерадіоорганізацій у передвиборчий період - Інші вимоги до засобів масової інформації та журналістів під час виборчого процесу (право на відповідь, діяльність державних та комунальних ЗМІ, правила поширення соціологічних досліджень) - Відповідальність за порушення виборчого законодавства. Контрольні повноваження органів державної влади - Приватне життя кандидатів. Проблема втручання у приватне життя - Позови до засобів масової інформації. Позови про захист честі та гідності - Європейські стандарти щодо свободи слова та виборів Семінари відбудуться:

1 червня - м. Луцьк, проспект Відродження, 24, Навчально-методичний центр профспілок, ІІ поверх, ауд. № 14 3 червня - м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 23, Благодійна фундація ім. Короля Юрія, І поверх, конференц-зал 4 червня - м. Чернівці, Центральна площа, 7, КНТЕУ, ІІ поверх, конференц-зал

Семінари проводитимуть юрист "Інтерньюз Нетворк" Тарас Шевченко та юристи Незалежної асоціації мовників – Катерина М’ясникова, Тетяна Фоміна та Ольга Большакова.

Для участі у семінарі необхідно зареєструватися у Мілени Кліменко електронною поштою milena@nam.com.ua чи телефоном (факсом) (044) 290-98-76, 290-46-20.

Участь у семінарі є безкошновною.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду