Ліполіфтинг сідниць — переваги, особливості та нюанси

4 Серпня 2021
859
4 Серпня 2021
20:41

Ліполіфтинг сідниць — переваги, особливості та нюанси

859
Ліполіфтинг сідниць — переваги, особливості та нюанси

Попри постійну зміну критеріїв жіночої краси, підтягнуті та округлі сідниці завжди залишаються ознакою краси та молодості. Але більшість жінок стикаються з тим, що саме ця зона найчастіше накопичує жир, який до того ж нерівномірно відкладається, формуючи так звану апельсинову кірку.

Цей недолік майже неможливо скорегувати за допомогою дієт, фізичних навантажень чи масажів. Тож на допомогу приходить пластична хірургія, зокрема процедура ліполіфтингу сідниць у клініці «АНАКОСМО» — https://anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/lipofiling-yagodicz/. Спеціалісти допоможуть вам повернути ідеальну форму сідниць, що позитивно вплине на весь силует.

Що таке ліполіфтинг?

Ліполіфтинг передбачає збільшення розміру сідниць за допомогою власної жирової тканини. Цей спосіб має низку переваг, як порівняти з іншими, зокрема — відсутність алергічних реакцій і процесу відторгнення. Етапи:

  • Ділянку шкіри обробляють антисептиком та вводять анестезію.
  • Здійснюють забір жирової тканини за допомогою сучасного обладнання виробництва Бельгії.
  • Жирові клітини очищують від різноманітних домішок і пошкоджених жирових клітин.
  • До очищеного жиру додають фактори росту, отримані з плазми крові пацієнта.
  • Вводять підготовлену суміш у верхню частину сідниць, роблячи прокол розміром до 1–2 мм.

Як бачимо, це досить малоінвазивна процедура, яка не потребує тривалого реабілітаційного процесу, на відміну від встановлення традиційних імплантів. Для її проведення не застосовується загальний наркоз, а лише місцева анестезія, що також зменшує негативний вплив на загальний стан організму.

Після ліполіфтингу ви не відчуватимете болю, адже у жировій тканині практично немає нервових закінчень, тож ви зможете повернутися до повноцінного життя майже одразу після процедури. Тому якщо попереду відпочинок або важлива подія, де необхідно мати бездоганний вигляд, ця процедура — для вас.

На відміну від імплантів, встановлення яких накладає низку обмежень, ліполіфтинг жодним чином не впливає на життя. З імплантами ви не зможете перший місяць сідати, лежати на спині та займатися спортом. Крім того, з часом вони можуть зміститися, що призведе до спотворення форми сідниць.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
859
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перець
995 дн. тому
Журналістські стандарти порушує не відсутність сідниць, а відсутність словарного запасу в журналістів. Круто, класно, кароче, вау, ок - це все,що можна почути на деяких теле- і радіоканалах. Елочка - людожерка знала більше. Хоча - якщо сідниці потрібного розміру, то, можливо, слова не потрібні.
Степан Вангчук
995 дн. тому
Детектор медіа - видання для медійників і в вас адресна аудиторія. Треба було писати про ліполіфтинг сідниць для журналісток і телеведучих, a відсутність сідниць у журналісток порушує медійні стандарти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду