detector.media
04.08.2021 20:41
Ліполіфтинг сідниць — переваги, особливості та нюанси

Попри постійну зміну критеріїв жіночої краси, підтягнуті та округлі сідниці завжди залишаються ознакою краси та молодості. Але більшість жінок стикаються з тим, що саме ця зона найчастіше накопичує жир, який до того ж нерівномірно відкладається, формуючи так звану апельсинову кірку.

Цей недолік майже неможливо скорегувати за допомогою дієт, фізичних навантажень чи масажів. Тож на допомогу приходить пластична хірургія, зокрема процедура ліполіфтингу сідниць у клініці «АНАКОСМО» — https://anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/lipofiling-yagodicz/. Спеціалісти допоможуть вам повернути ідеальну форму сідниць, що позитивно вплине на весь силует.

Що таке ліполіфтинг?

Ліполіфтинг передбачає збільшення розміру сідниць за допомогою власної жирової тканини. Цей спосіб має низку переваг, як порівняти з іншими, зокрема — відсутність алергічних реакцій і процесу відторгнення. Етапи:

Як бачимо, це досить малоінвазивна процедура, яка не потребує тривалого реабілітаційного процесу, на відміну від встановлення традиційних імплантів. Для її проведення не застосовується загальний наркоз, а лише місцева анестезія, що також зменшує негативний вплив на загальний стан організму.

Після ліполіфтингу ви не відчуватимете болю, адже у жировій тканині практично немає нервових закінчень, тож ви зможете повернутися до повноцінного життя майже одразу після процедури. Тому якщо попереду відпочинок або важлива подія, де необхідно мати бездоганний вигляд, ця процедура — для вас.

На відміну від імплантів, встановлення яких накладає низку обмежень, ліполіфтинг жодним чином не впливає на життя. З імплантами ви не зможете перший місяць сідати, лежати на спині та займатися спортом. Крім того, з часом вони можуть зміститися, що призведе до спотворення форми сідниць.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY