detector.media
21.07.2021 14:47
Микола Вересень і Олександр Мартиненко відкривають Youtube-канал «Після.Завтра»

Українські журналісти Микола Вересень та Олександр Мартиненко відкрили Youtube-канал «Після.Завтра» - місце зустрічей з відомими політиками, письменниками, музикантами, громадськими діячами.

- Ми хотіли б розмовляти з тими, хто відноситься до еліти. Нехай їх буде небагато (а еліти мало), але ми будемо запрошувати для бесіди тих людей, яким є що сказати про минуле, сьогодення і, особливо, майбутнє. Кожен з нас хоче зазирнути в майбутнє - ми спробуємо це зробити з нашими гостями », - говорить Олександр Мартиненко.

За його словами, на каналі не плануються класичні інтерв'ю. «Ми будемо просто розмовляти і сподіваємося, що це буде цікаво для людей думаючих і допитливих», - сказав він.

«Скажу не скромно! Мені пощастило!

Я люблю свою роботу! Мені подобається бути журналістом та інформувати суспільство про те, як воно живе і виглядає. Тепер, коли набувають сил різноманітні соціальні мережі, ми з моїм старим товаришем і колегою, Олександром Мартиненком, вирішили створити програму, яка вам всім без винятку беззаперечно сподобається», - сказав Микола Вересень.

«Я і ми сподіваємось, що за 10 років люди такі як студенти, і аспіранти, і докторанти, і історики, і політологи, і взагалі політики зможуть зʼясувати, як виглядали і про що думали їхні колеги 10 років тому», - додав він.

Матеріали на каналі з осені будуть розміщуватися з періодичністю 1-2 на місяць. «Це не буде потік. Це скоріше бутик, ніж супермаркет », - зазначив Мартиненко.

Перша бесіда на каналі з'явилася 20 липня - гостем стала Юлія Тимошенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY