19-30 липня та 9-20 серпня – Школа документалістики та медіа

8 Липня 2021
4281
8 Липня 2021
08:47

19-30 липня та 9-20 серпня – Школа документалістики та медіа

4281
Навчальна сесія відбудеться в Києві і триватиме 10 учбових днів.
19-30 липня та 9-20 серпня –  Школа документалістики та медіа

Школа DocUaDream за підтримки Українського культурного фонду проведе дві сесії Школи документалістики та медіа: першу – з 19-30 липня, друга – 9-20 серпня.

Навчальна сесія відбудеться в Києві і триватиме 10 учбових днів.

«Наші учасники отримають практичні вміння та знання від професіоналів своєї справи. Команда тренерів-викладачів складається із журналістів, операторів та режисерів, знаного фотографа та IT-фахівчині», – розповіла керівник проєкту Наталія Ящук.

Усі лекції й заняття Школи також транслюватимуть у прямому ефірі платформах Школи DocUaDream. «Усіх, хто цікавиться документалістикою і журналістикою та прагне розвитку, але не може бути присутнім в Києві цього літа або не є цільовою аудиторією проєкту – ми запрошуємо долучитися до  Школи онлайн», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація за посиланнямІнстаграм та фейсбук

Організатори: Благодійна організація «Благодійний фонд "Громадяни"», ГО «НовийДонбас», за підтримки Українського культурного фонду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду