8-11 червня – онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?»

3 Червня 2021
2362
3 Червня 2021
12:56

8-11 червня – онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?»

2362
Участь у тренінгу безкоштовна.
8-11 червня – онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?»

ГО «Інтерньюз-Україна» 8-11 червня проведе поглиблений онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?», який буде присвячений методам протистояння ботам, фейкам та інформаційним «вкидам» (зокрема, кремлівського походження) на основі досвіду українських експертів.

Теми:

  • У чому особливості гібридної війни проти України?
  • Як нами маніпулюють за допомогою Facebook, Google та YouTube?
  • Якими є маніпуляції стосовно євроатлантичного вектору України?

Тренери:

  • Оксана Мороз, засновниця ініціативи з інфогігієни «Як не стати овочем»;
  • Роберт ван дер Ноордаа, нідерландський журналіст, співзасновник дослідницької компанії Trollrensics;
  • Любов Цибульська, керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформполітики України;
  • Ніно Ріжамадзе, керівниця Програми моніторингу соціальних мереж, International Society for Fair Elections and Democracy та інші.

«Цей тренінг – поглиблений, тобто, спрямований на тих, хто вже має досвід участі в проєктах, направлених на протидію пропаганді та дезінформації. Участь у попередніх базових тренінгах "Антибот" – бажана. Прослухати попередні тренінги можна тут», – йдеться в повідомленні.

Пріоритет надаватимуть представникам громадського сектору; журналістам; викладачам факультетів журналістики; державним службовцям; заявникам, які мають певний досвід роботи з темою аналізу та викриття інформаційних маніпуляцій чи планують працювати з цією темою в майбутньому.

Коли: 8-11 червня (10:00 — 13:00).

Де: Zoom.

Реєстрація: реєстраційну форму необхідно заповнити до 16:00 7 червня. Участь у тренінгу безкоштовна. Відбір учасників проходить на конкурсній основі – за змістом надісланих заявок.

За докладною інформацією звертайтеся до Ганни Дьомочки, hdiomochka@internews.ua, 099 067 73 75.

Захід реалізується в межах проєкту «Обмін українським досвідом у формуванні стійкості до гібридної війни: навчальний проєкт з інформаційної безпеки для регіональних журналістів», що фінансується Платформою Україна-НАТО з протидії гібридній війні, який втілює ГО «Інтерньюз-Україна». Подія також відбувається під егідою ініціативи ГО «Інтерньюз-Україна» UkraineWorld.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2362
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду