detector.media
03.06.2021 12:56
8-11 червня – онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?»
Участь у тренінгу безкоштовна.

ГО «Інтерньюз-Україна» 8-11 червня проведе поглиблений онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?», який буде присвячений методам протистояння ботам, фейкам та інформаційним «вкидам» (зокрема, кремлівського походження) на основі досвіду українських експертів.

Теми:

Тренери:

«Цей тренінг – поглиблений, тобто, спрямований на тих, хто вже має досвід участі в проєктах, направлених на протидію пропаганді та дезінформації. Участь у попередніх базових тренінгах "Антибот" – бажана. Прослухати попередні тренінги можна тут», – йдеться в повідомленні.

Пріоритет надаватимуть представникам громадського сектору; журналістам; викладачам факультетів журналістики; державним службовцям; заявникам, які мають певний досвід роботи з темою аналізу та викриття інформаційних маніпуляцій чи планують працювати з цією темою в майбутньому.

Коли: 8-11 червня (10:00 — 13:00).

Де: Zoom.

Реєстрація: реєстраційну форму необхідно заповнити до 16:00 7 червня. Участь у тренінгу безкоштовна. Відбір учасників проходить на конкурсній основі – за змістом надісланих заявок.

За докладною інформацією звертайтеся до Ганни Дьомочки, hdiomochka@internews.ua, 099 067 73 75.

Захід реалізується в межах проєкту «Обмін українським досвідом у формуванні стійкості до гібридної війни: навчальний проєкт з інформаційної безпеки для регіональних журналістів», що фінансується Платформою Україна-НАТО з протидії гібридній війні, який втілює ГО «Інтерньюз-Україна». Подія також відбувається під егідою ініціативи ГО «Інтерньюз-Україна» UkraineWorld.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY