Під час карантину зріс телеперегляд серед молодої аудиторії – Ocean Media

27 Травня 2020
1709
27 Травня 2020
18:45

Під час карантину зріс телеперегляд серед молодої аудиторії – Ocean Media

1709
Під час карантину зріс телеперегляд серед молодої аудиторії – Ocean Media

Молодь демонструє рекордні показники теледивлення в Україні. Цільова аудиторія 14-30 в березні 2020 року дивилась телевізор на 9,2% більше, ніж рік тому, у квітні – на 32,8% більше, а в травні – на 18,5%. Навіть після ослаблення карантинних обмежень молодіжна ЦА зберігає підвищене теледивлення. Про це повідомив генеральний директор Ocean Media Андрій Партика.

«Через карантин люди опинились на деякий час вдома, в замкненому приміщенні – це прикро, але, з іншого боку, вони зберегли здоров’я, свої сім’ї, і загалом нашу економіку, - відзначає Андрій Партика. – Люди значно глибше познайомились з якісним українським телебаченням, і є висока вірогідність, що цей зв’язок вже не перериватиметься. Виявилось, що онлайн сервіси не дуже розраховані на різке зростання споживання, молоді люди дивились там кілька топових фільмів, а далі повертались до телевізійних шоу. Це дало змогу, наприклад, Новому каналу в окремі дні карантину отримувати до 18,5% телевізійної аудиторії».

Також генеральний директор Ocean Media підкреслив особливості молодіжної телевізійної аудиторії, зокрема, її мобільність.

«Головна особливість молодіжної аудиторії в тому, що вона легко мігрує між брендами, швидко реагує на якісний рекламний контент. Молодь пробує життя, пробує його смаки. Вона значною мірою є драйвером економіки, задає стиль споживання в сім’ї, і першою реагує на зміни», - зауважив Андрій Партика.

Пресслужба Ocean Media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Пресслужба Ocean Media
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1709
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду