«1+1 медіа» оголосила дати 1+1 Digital Weekend у Дніпрі, Маріуполі, Львові та Києві

4 Березня 2020
801
4 Березня 2020
20:05

«1+1 медіа» оголосила дати 1+1 Digital Weekend у Дніпрі, Маріуполі, Львові та Києві

801
У рамках регіонального освітньо-соціального турне 1+1 Digital Weekend завітає 21 березня до Дніпра, 16 травня до Маріуполя та 6 червня до Львова. А 29-30 серпня 1+1 Digital Weekend відбудеться в Києві.
«1+1 медіа» оголосила дати 1+1 Digital Weekend у Дніпрі, Маріуполі, Львові та Києві

Третій рік поспіль команда 1+1 Digital проводитиме серію освітніх івентів у форматі 1+1 Digital Weekend, у фокусі яких тематики контенту, медіа та технологій, що їх змінюють.

У 2020 проєкт знову розпочнеться з серії безкоштовних освітніх заходів 1+1 Digital Weekend.Regions та завершиться gala-фіналом у Києві.

На учасників чекає інтенсив одного дня «Inspire & Use». Команда 1+1 Digital поділиться досвідом власних кейсів та розповість про особливості створення продуктів на перетині технологій та медіа – від розробки проєкту, креативу, сторітелінгу до адаптації та монетизації контенту на різних платформах. Програма у містах доступна на сайті.

Програма в Києві вже формується і найближчим часом буде опублікована на сайті проєкту. Учасники мають можливість придбати квиток на захід за ціною Soniс-type. Захід у столиці буде non-profit, тобто організація заходу забезпечується за рахунок виручених коштів.

Минулого року 1+1 Digital Weekend відбувся в Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Києві, захід загалом відвідало понад 2000 учасників.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
801
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду