detector.media
04.03.2020 20:05
«1+1 медіа» оголосила дати 1+1 Digital Weekend у Дніпрі, Маріуполі, Львові та Києві
У рамках регіонального освітньо-соціального турне 1+1 Digital Weekend завітає 21 березня до Дніпра, 16 травня до Маріуполя та 6 червня до Львова. А 29-30 серпня 1+1 Digital Weekend відбудеться в Києві.

Третій рік поспіль команда 1+1 Digital проводитиме серію освітніх івентів у форматі 1+1 Digital Weekend, у фокусі яких тематики контенту, медіа та технологій, що їх змінюють.

У 2020 проєкт знову розпочнеться з серії безкоштовних освітніх заходів 1+1 Digital Weekend.Regions та завершиться gala-фіналом у Києві.

На учасників чекає інтенсив одного дня «Inspire & Use». Команда 1+1 Digital поділиться досвідом власних кейсів та розповість про особливості створення продуктів на перетині технологій та медіа – від розробки проєкту, креативу, сторітелінгу до адаптації та монетизації контенту на різних платформах. Програма у містах доступна на сайті.

Програма в Києві вже формується і найближчим часом буде опублікована на сайті проєкту. Учасники мають можливість придбати квиток на захід за ціною Soniс-type. Захід у столиці буде non-profit, тобто організація заходу забезпечується за рахунок виручених коштів.

Минулого року 1+1 Digital Weekend відбувся в Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Києві, захід загалом відвідало понад 2000 учасників.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY