25 лютого – у Києві дискусія щодо регулювання інтернету в Україні (ОНОВЛЕНО)

19 Лютого 2020
1106
19 Лютого 2020
14:10

25 лютого – у Києві дискусія щодо регулювання інтернету в Україні (ОНОВЛЕНО)

1106
У Києві 25 лютого об 11:00 відбудеться дискусія щодо регулювання інтернету в Україні через призму дослідження двох резонансних законодавчих ініціатив – «Про медіа» та «Про дезінформацію».
25 лютого – у Києві дискусія щодо регулювання інтернету в Україні (ОНОВЛЕНО)

Під час дискусії експерти ГО «Інтерньюз-Україна» представлять методологію Індексу регулювання онлайн-простору та перші висновки дослідження.

Учасники дискусії:

  • Віталій Мороз, керівник програм нових медіа ГО «Інтерньюз-Україна»;
  • Андрій Кулаков, програмний директор ГО «Інтерньюз-Україна»;
  • Павло Моісеєв, директор з правових питань ГО «Інтерньюз-Україна»;
  • Антоніна Черевко, медіаюристка.

Під час презентації учасники обговорять виклики для розвитку вільного інтернету в Україні, висновки першого оцінювання за методологією Індексу та ймовірність схвалення двох законопроєктів в парламенті.

«Чи потрібно регулювати онлайн-простір чи він повинен залишатися вільним від будь-яких державних впливів? Чи можна боротися з дезінформацією через регуляції чи журналісти самостійно повинні знайти способи протидії пропаганді? Чи має право користувач поширювати будь-який контент в інтернеті? Ці всі питання стають актуальними з новими законодавчими ініціативи Верховної Ради України. Аби визначити позитивні та негативні впливи таких ініціатив уряду, команда ГО “Інтерньюз-Україна” розробила Індекс регулювання онлайн-простору як інструмент дослідження законодавства на тему інтернету», – йдеться в повідомленні.

Де: «Укрінформ» (зала на другому поверсі), вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ.

Коли: 25 лютого 2020 року, об 11:00.

Організатор: ГО «Інтерньюз-Україна».

Реєстрація на подію за посиланням.

Контакти: Катерина Куницька, kkunytska@internews.ua

Проєкт «Індекс регулювання Інтернету як інструмент адвокації для України» є компонентом «Медійної програми в Україні спрямованої на розвиток медійного сектору, зміцнення медійних інституцій, а також поліпшення практики цифрової безпеки серед журналістів та медійних організацій», що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію «Інтерньюз».

ОНОВЛЕНОРаніше початок був призначений на 14:00. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду