detector.media
19.02.2020 14:10
25 лютого – у Києві дискусія щодо регулювання інтернету в Україні (ОНОВЛЕНО)
У Києві 25 лютого об 11:00 відбудеться дискусія щодо регулювання інтернету в Україні через призму дослідження двох резонансних законодавчих ініціатив – «Про медіа» та «Про дезінформацію».

Під час дискусії експерти ГО «Інтерньюз-Україна» представлять методологію Індексу регулювання онлайн-простору та перші висновки дослідження.

Учасники дискусії:

Під час презентації учасники обговорять виклики для розвитку вільного інтернету в Україні, висновки першого оцінювання за методологією Індексу та ймовірність схвалення двох законопроєктів в парламенті.

«Чи потрібно регулювати онлайн-простір чи він повинен залишатися вільним від будь-яких державних впливів? Чи можна боротися з дезінформацією через регуляції чи журналісти самостійно повинні знайти способи протидії пропаганді? Чи має право користувач поширювати будь-який контент в інтернеті? Ці всі питання стають актуальними з новими законодавчими ініціативи Верховної Ради України. Аби визначити позитивні та негативні впливи таких ініціатив уряду, команда ГО “Інтерньюз-Україна” розробила Індекс регулювання онлайн-простору як інструмент дослідження законодавства на тему інтернету», – йдеться в повідомленні.

Де: «Укрінформ» (зала на другому поверсі), вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ.

Коли: 25 лютого 2020 року, об 11:00.

Організатор: ГО «Інтерньюз-Україна».

Реєстрація на подію за посиланням.

Контакти: Катерина Куницька, kkunytska@internews.ua

Проєкт «Індекс регулювання Інтернету як інструмент адвокації для України» є компонентом «Медійної програми в Україні спрямованої на розвиток медійного сектору, зміцнення медійних інституцій, а також поліпшення практики цифрової безпеки серед журналістів та медійних організацій», що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію «Інтерньюз».

ОНОВЛЕНОРаніше початок був призначений на 14:00. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY