Сегодня парижское бюро Reuters объявило 24-часовую забастовку"Известия"

15 Січня 2004
691
15 Січня 2004
11:44

Сегодня парижское бюро Reuters объявило 24-часовую забастовку"Известия"

691
Сегодня парижское бюро Reuters объявило 24-часовую забастовку"Известия"
Парижское бюро агентства Reuters объявило сегодня 24-часовую забастовку в знак протеста против увольнения 54-летнего ветерана агентства, рабочий стаж которого составляет 34 года. За забастовку, которая началась сегодня с 7 часов утра, накануне единодушно проголосовал коллектив парижского бюро.

В частности, по сообщению редакции, в первой половине дня к бастующим могут присоединиться коммерческая и техническая службы Reuters во Франции. Всего в стране сейчас работают около 400 рейтеровцев, из них 90 - журналисты. В своем заявлении о забастовке они, в частности, отмечают, что "не намерены пассивно участвовать в истощении сети агентства".

В целях экономии средств Рейтер год назад объявил о планах увольнения до 2005 года трех тысяч сотрудников. Сейчас это одно из ведущих мировых агентств имеет 197 бюро в зарубежных странах.

"Известия"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду