10 вересня – конференція Future Lab X

27 Серпня 2019
1634
27 Серпня 2019
18:09

10 вересня – конференція Future Lab X

1634
Конференція Future Lab X відбудеться 10 вересня в КВЦ «Парковий». Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine оголосила програму заходу.
10 вересня – конференція Future Lab X

Програма розділена на два стріми: на головній сцені прозвучать виступи на тему Lead&Link, в лекторії – на тему Learn. Обидва стартують з 10:00 і будуть йти нон-стоп до 15:30. Ведуча конференції – Оксана Стехіна, Chief Business Development Officer Dentsu Aegis Network Ukraine.

Спікерами потоку Lead&Link стануть Дмитро Расновський (Glovo), Єгор Аветисов (ПриватБанк), Алла Клименко (Upgrade), Тамріко Шолі (журналіст, редактор), Ольга Мамай (Dentsu Aegis Network Ukraine), Дар'я Зважій (ТойДіКо Україна), Ярослав Ажнюк (Petcube), Костянтин Євтушенко (CEO Unit.Holdings), Тетяна Гриньова (bit.ua), Андрій Шабанов (Просто Раді.О), Олексій Дурнєв (продюсер телевізійних і Youtube проєктів), Кирило Мазур (Center42), Артем Сокіл (Center42), Павло Таяновський (Carat Ukraine), а також Secret guest (ім'я якого буде анонсовано трохи пізніше).

У потоці Learn виступлять Ірина Тимощенко-Петрова (EY Ukraine), Світлана Герасименко, (ProfessionX), Олена Скирта, (Inscience), Євгенія Кузьмінська (ДТЕК), Влад Ноздрачов (Суперлюди), Оксана Сергєєва (StarLightMedia), Ілля Філіпов (EdEra), Тетяна Спека (CASERS). Модератор стріму Learn – Анна Мазур, засновниця і керівник кар'єрного порталу Happy Monday.

За змінами і оновленнями в програмі можна стежити на сторінці Future Lab.

З 10:30 до 15:00 гості конференції зможуть відвідати TechZone і задати будь-які питання експертам DAN Ukraine. Таймінг роботи:

- 10:30-12:00 – IProPerformance

- 12:00-13:00 – Dashboard AmpliEye

- 13:00-14:00 – Amplifi Data

- 14:00-15:00 – Programmatic

З 10:30 до 15:00 в Isobar VR Zone на гостів чекатиме VR кейс від Isobar US, який отримав Digital Craft Гран-Прі на Cannes Lions.

Захід закритий – вхід лише за запрошеннями. 

Однак організатори запрошують на конференцію глухих і слабочуючих гостей, для яких працюватиме сурдоперекладач. Вони повинні заповнити форму, після чого мають отримати підтвердження. Кількість місць обмежена.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду