Марчук знає про справу Гонгадзе не більше за інших?forUm

18 Листопада 2003
553
18 Листопада 2003
14:10

Марчук знає про справу Гонгадзе не більше за інших?forUm

553
Марчук знає про справу Гонгадзе не більше за інших?forUm
Прес-служба Міністерства оборони України виступила із заявою у зв’язку з публікацією в декільках засобах масової інформації заяви лідера Компартії Укроаїни Петра Симоненка про те, що “справу Гонгадзе практично розкрито і подробиці відомі Євгену Марчуку”.

Прес-служба Міноборони уповноважена заявити, що подібні висловлювання не відповідають дійсності. Міністру оборони України Є.Марчуку по згаданій справі відомо лише те, що стало загальновідомим для всього суспільства за три роки розслідування вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, йдеться у повідомленні Міноборони, яке передано ForUm’у.

Припущення такого роду не можуть не завдавати шкоди проведенню слідства, в кінцевому результаті якого Євген Марчук, як людина і член уряду, зацікавлений не менше, ніж пан Симоненко, заявляє прес-служба МО. Крім того, військове відомство розцінює заяву комуніста Симоненка не інакше, як акцію, яка переслідує мету дискредитувати Міністра оборони України Євгена Марчука.

Якщо П.Симоненку відомі якісь таємниці, що мають надзвичайне значення для розкриття справи Гонгадзе, як це слідує із заяви, було б більш порядно, як справжньому комуністу, в законний спосіб проінформувати відповідні інституції, включаючи європейські, зазначає прес-служба.

forUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
553
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду