detector.media
18.11.2003 14:10
Марчук знає про справу Гонгадзе не більше за інших?forUm
Прес-служба Міністерства оборони України виступила із заявою у зв’язку з публікацією в декільках засобах масової інформації заяви лідера Компартії Укроаїни Петра Симоненка про те, що “справу Гонгадзе практично розкрито і подробиці відомі Євгену Марчуку”.

Прес-служба Міноборони уповноважена заявити, що подібні висловлювання не відповідають дійсності. Міністру оборони України Є.Марчуку по згаданій справі відомо лише те, що стало загальновідомим для всього суспільства за три роки розслідування вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, йдеться у повідомленні Міноборони, яке передано ForUm’у.

Припущення такого роду не можуть не завдавати шкоди проведенню слідства, в кінцевому результаті якого Євген Марчук, як людина і член уряду, зацікавлений не менше, ніж пан Симоненко, заявляє прес-служба МО. Крім того, військове відомство розцінює заяву комуніста Симоненка не інакше, як акцію, яка переслідує мету дискредитувати Міністра оборони України Євгена Марчука.

Якщо П.Симоненку відомі якісь таємниці, що мають надзвичайне значення для розкриття справи Гонгадзе, як це слідує із заяви, було б більш порядно, як справжньому комуністу, в законний спосіб проінформувати відповідні інституції, включаючи європейські, зазначає прес-служба.

forUm
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY