6 червня – круглий стіл «Свобода слова в Україні: виклики та можливі рішення»

5 Червня 2019
1227
5 Червня 2019
15:39

6 червня – круглий стіл «Свобода слова в Україні: виклики та можливі рішення»

1227
6 червня о 9:00 в інформаційному агентстві «Укрінформ» (зала 2) відбудеться «круглий стіл» на тему: «Свобода слова в Україні: виклики та можливі рішення» з нагоди Дня журналіста.
6 червня – круглий стіл «Свобода слова в Україні: виклики та можливі рішення»

Організатори: Міністерство інформаційної політики України спільно з проектом Ради Європи «Зміцнення свободи медіа, доступу до інформації та посилення системи Суспільного мовлення в України» та ГО «Інститут масової інформації».

Учасники: представники Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики, Національної поліції України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства інформаційної політики України, Державного комітету телебачення і радіомовлення України, ПАТ «НСТУ», Комісії з журналістської етики, ГО «Інститут масової інформації», а також представники громадянського суспільства та міжнародних організацій.

Учасники «круглого столу» обговорять основні виклики та пріоритети у сфері медіа, актуальні проблеми у сфері законодавчого регулювання та  інструменти для покращення стану свободи слова в Україні, а також підсумки реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ.

Захід є можливістю провести комплексний діалог між органами державної влади, правоохоронними структурами, громадянським суспільством та міжнародними організаціями задля покращення стану свободи слова в Україні та  правового захисту журналістів.

Акредитація ЗМІ – anna@ukrinform.com.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»).

Контактні телефони: (044) 299-03-32; 299-05-01.

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Завантажити програму заходу можна тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1227
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду