14 травня – брифінг «Агітація та висвітлення виборчої кампанії в медіа: підсумки виборів президента 2019»

13 Травня 2019
562
13 Травня 2019
12:40

14 травня – брифінг «Агітація та висвітлення виборчої кампанії в медіа: підсумки виборів президента 2019»

562
У Києві в Українському кризовому медіа центрі у вівторок, 14 травня, о 14:00 відбудеться брифінг на тему «Агітація та висвітлення виборчої кампанії в медіа: підсумки виборів президента 2019».
14 травня – брифінг «Агітація та висвітлення виборчої кампанії в медіа: підсумки виборів президента 2019»

«Президентська кампанія 2019 року проявила проблемні точки українського законодавства, що регулює роботу медіа під час виборів. Заангажованість телеканалів на користь того чи іншого кандидата призвела до абсолютної відсутності принципу рівності можливостей для інших кандидатів. А відсутність ліміту витрат на агітацію в аудіовізуальних медіа дозволила лідерам гонки спрямувати більшу частину коштів виборчого фонду саме на таку рекламу», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що причиною цих проблем є застаріле законодавство, що регулює роботу медіа під час виборів, а також слабкий держрегулятор, який не має повноважень накладати санкції на телеканали за порушення виборчого законодавства.

Під час прес-конференції експерти підіб’ють підсумки виборчої кампанії з точки зору роботи медіа та агітації, презентують свою оцінку діяльності ЗМІ під час виборів та висвітлять ключові проблемні точки законодавства, через які мали місце порушення та маніпуляції.

Участь у брифінгу візьмуть:

  • Тарас Шевченко, директор Центру демократії та верховенства права, співголова Ради Реанімаційного Пакету Реформ;
  • Ігор Розкладай, головний експерт з медійного права Центру демократії та верховенства права.

Акредитація за телефоном (068) 205 83 34, або електронною поштою на скриньку lilya.drozdyk@gmail.com.

Місце: Український кризовий медіа центр (вул. Хрещатик, 2).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
562
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду