18 травня – Fashion Film Festival Kyiv-2019

2 Травня 2019
905
2 Травня 2019
15:36

18 травня – Fashion Film Festival Kyiv-2019

905
18 травня на кіностудії Film.ua відбудеться кінофестиваль Fashion Film Festival Kyiv, створений з метою популяризації жанру fashion-фільмів в Україні та сприяння співпраці дизайнерів, режисерів, операторів і представників сучасного мистецтва.
18 травня – Fashion Film Festival Kyiv-2019

У програмі – лекції, воркшопи, перегляд fashion-фільмів українських та зарубіжних режисерів. Зокрема, під час фестивалю в Україні вперше буде показано повнометражну документальну стрічку See Know Evil. Фільм розповідає про життя і творчість Давіде Сорренті, культової фігури світу моди, фотографії та молодіжної культури 1990-х. У стрічці вперше продемонструють архів робіт митця, доступ до якого був закритий на 20 років.

Заключною подією фестивалю стане Церемонія нагородження переможців Конкурсної програми Fashion Film Festival Kyiv-2019.

Програму, детальну інформацію про події фестивалю та фільм See Know Evil можна знайти тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду