Литвин погрожує УТ-1 припиненням фінансуванняУкраїнська правда

29 Вересня 2003
886
29 Вересня 2003
10:04

Литвин погрожує УТ-1 припиненням фінансуванняУкраїнська правда

886
Литвин погрожує УТ-1 припиненням фінансуванняУкраїнська правда
Голова Верховної Ради Володимир Литвин не виключає можливості припинення фінансування Національної телекомпанії України через невиконання постанови парламенту про висвітлення роботи Верховної Ради, повідомляє "Українська правда".

Про це він заявив, виступаючи в п'ятницю в ході розширеного засідання уряду з питань виконання програми діяльності Кабінету міністрів.

За словами Литвина, на сьогоднішній день залишається невирішеною проблема висвітлення роботи парламенту.

Він нагадав, що парламент прийняв відповідну постанову. У той же час, за словами спікера, керівник НТКУ відмовляється її виконувати.

"Я думаю, що депутати підуть на це, і ми приймемо зміни до закону і припинимо фінансування НТКУ", - відзначив Литвин. "Це сьогодні ганьба для нас", - додав спікер.

За його словами, уряд і парламент повинні "спільно домовитися, і навести порядок".

"Якщо уряд і парламент не можуть змусити це зробити (виконати постанову Верховної Ради), тоді в нас немає ні уряду, ні Верховної Ради", - підкреслив спікер.

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду