Планується візит представників регіональних ЗМІ України до європейських інституційinternews.ua

29 Серпня 2003
831
29 Серпня 2003
14:29

Планується візит представників регіональних ЗМІ України до європейських інституційinternews.ua

831
Планується візит представників регіональних ЗМІ України до європейських інституційinternews.ua
В рамках щорічної Програми роботи з пресою Представництво Європейської Комісії в Україні планує провести візит журналістів регіональних ЗМІ Україні до європейських інституцій в Брюсселі.

З допомогою цього проекту Європейський Союз прагне покращити стосунки з регіональними ЗМІ України і стимулювати інтерес ЗМІ до питань, пов’язаних з Європейським Союзом та відносинами між Європейським Союзом та Україною. Впровадження цього проекту доручено Міжнародній Громадській Організації „Інтерньюз Україна”, Фонду „Європа ХХІ” та Українській Асоціації Видавців Періодичної преси.

Під час візиту, який відбудеться 18 – 24 жовтня цього року, представники українських регіональних ЗМІ зможуть відвідати керівні інституції Європейського Союзу і ознайомитись з їхньою діяльністю, розширити свої знання про функціонування Європейського Союзу, та про перспективи відносин розширеного Європейського Союзу та України. В рамках підготовки до візиту буде організовано семінар на тему „Розширення Європейського Союзу та Україна: інтеграція, цінності, практика”, який відбудеться 16 та 17 жовтня 2003 року. В роботі семінару візьмуть участь представники Представництва Європейської Комісії та майбутніх членів ЄС, українські політики та дипломати, аналітики й політологи. Після візиту від учасників очікується публікація (трансляція) циклу матеріалів, які б висвітлювали діяльність Європейського Союзу та проблеми європейської інтеграції України. Під час заключного семінару, що відбудеться наприкінці 2003 або на початку 2004 року будуть підбиті підсумки візиту. Всі витрати, пов`язані з проектом, бере на себе Європейський Союз.

Для участі в проекті запрошуються журналісти друкованих та електронних ЗМІ, які обіймають керівні посади: головні редактори, їхні заступники, керівники відділів новин. Відбір учасників буде проводитись за конкурсом за наступними критеріями: мотивація до участі в проекті, аудиторія та регулярність виходу ЗМІ, який вони представляють, відкритість керівництва ЗМІ до співпраці, бажання та можливість висвітлювати теми, пов’язані з Європейським Союзом, також і після завершення проекту.

internews.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду