Головний міліціонер Донецька знайшов зв'язок між побиттям журналістів та телефільмамиIMI

22 Серпня 2003
755
22 Серпня 2003
14:43

Головний міліціонер Донецька знайшов зв'язок між побиттям журналістів та телефільмамиIMI

755
Головний міліціонер Донецька знайшов зв'язок між побиттям журналістів та телефільмамиIMI
У Донецькій області зафіксоване зростання грабежів на 21,8%, у Донецьку - на 27,9%, в Маріуполі - на 38,2% і удвічі більше грабежів скоєно в Горлівці.

Про це повідомив на прес-конференції начальник донецького УВС Анатолій ВОЛОЩУК. Він також відзначив, що в області, тільки в Макіївці відзначається зменшення грабежів. На його думку, це пов'язано з тим, що "вони (грабіжники - УНІАН), на жаль, сюди (в Донецьк - УНІАН) усі приїжджають і тут, мабуть, грабують...".

А.ВОЛОЩУК констатував, що за січень-липень 2003 р. із 73 чоловік, затриманих за крадіжки і грабежі на території Ворошиловського району Донецька, тільки один є жителем цього району, 8 злочинців приїхали з Макіївки, 4 - з Горлівки, 3 - з Єнакієвого, 3 - з Вугледара, і так далі.

За його словами, трансляція по телебаченню фільмів, які пропагують жорстокість і насильство штовхає людей на злочини. "Я попросив своїх колег, проаналізуйте, що у нас по телевізору показали. За 14 число, коли було скоєно злочини (з 12 по 14 серпня в Донецьку скоєно три напади на журналістів) було показано більш як 20 фільмів, там, де пропагується жорстокість і насильство, за один день два десятки фільмів! Що дивимося ми, що дивляться наші діти, і потім які роблять висновки. Дивитися нема чого, ви самі вмикаєте телевізор і бачите. Тому, я вважаю, є над чим працювати у нас", - підсумував А.ВОЛОЩУК.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду