detector.media
22.08.2003 14:43
Головний міліціонер Донецька знайшов зв'язок між побиттям журналістів та телефільмамиIMI
У Донецькій області зафіксоване зростання грабежів на 21,8%, у Донецьку - на 27,9%, в Маріуполі - на 38,2% і удвічі більше грабежів скоєно в Горлівці.

Про це повідомив на прес-конференції начальник донецького УВС Анатолій ВОЛОЩУК. Він також відзначив, що в області, тільки в Макіївці відзначається зменшення грабежів. На його думку, це пов'язано з тим, що "вони (грабіжники - УНІАН), на жаль, сюди (в Донецьк - УНІАН) усі приїжджають і тут, мабуть, грабують...".

А.ВОЛОЩУК констатував, що за січень-липень 2003 р. із 73 чоловік, затриманих за крадіжки і грабежі на території Ворошиловського району Донецька, тільки один є жителем цього району, 8 злочинців приїхали з Макіївки, 4 - з Горлівки, 3 - з Єнакієвого, 3 - з Вугледара, і так далі.

За його словами, трансляція по телебаченню фільмів, які пропагують жорстокість і насильство штовхає людей на злочини. "Я попросив своїх колег, проаналізуйте, що у нас по телевізору показали. За 14 число, коли було скоєно злочини (з 12 по 14 серпня в Донецьку скоєно три напади на журналістів) було показано більш як 20 фільмів, там, де пропагується жорстокість і насильство, за один день два десятки фільмів! Що дивимося ми, що дивляться наші діти, і потім які роблять висновки. Дивитися нема чого, ви самі вмикаєте телевізор і бачите. Тому, я вважаю, є над чим працювати у нас", - підсумував А.ВОЛОЩУК.

IMI
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY