Литва закрила сайт «Кавказ-Центр» ForUm

2 Липня 2003
690
2 Липня 2003
12:58

Литва закрила сайт «Кавказ-Центр» ForUm

690
Литва закрила сайт «Кавказ-Центр»  ForUm
У Литві закрито інтернет-сайт «Кавказ-Центр». Таке рішення прийняла Рада з координації зовнішньої політики, яку очолює президент країни Роландас Паксас, повідомляє у середу Департамент держбезпеки республіки.

Як передає «РІА «Новини», у повідомленні зазначається, що ДДБ припинив діяльність сайту «Кавказ-Центр» з тієї причини, що експертами встановлено, що на сайте розповсюджується інформація, яка пропагує тероризм, розпалювання національної і релігійної ворожнечі. Були прийняті до уваги і дані закордонних спецслужб.

Деякі парламентарії країни виразили сумнів у законності такого рішення. Окремі депутати навіть заявили, що литовська служба безпеки «піддалася натиску Росії».

Напередодні заступник генерального директора ДДБ Арвідас Поцюс на пленарному засіданні сейму підкреслив, що «рішення прийняла президентська рада з координації зовнішньої політики». «Проблема вирішена за допомогою правових заходів», - повідомив парламентаріям представник ДДБ.

ForUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду