detector.media
12.05.2003 10:15
В Симферополі найпопулярнішою радіостанцією є "Шансон"svitlytsia
З 12 радіокомпаній, що працюють у кримському ефірі, найпопулярнішими є "Шансон" і "Європа плюс". Про це повідомив представник Національної ради України з телебачення і радіомовлення в АРК Валентин Козубський на прес-конференції в Сімферополі 6 травня.

За словами В. Козубського, опитування, проведене серед сімферопольців, показало, що найчастіше в кримській столиці слухають радіо "Шансон", на другому місці за популярністю - "Європа плюс" ТРК "Пілот" і "Російське радіо Крим" ТРК "Жиса". Місцеві радіокомпанії, серед яких "Лідер", "Радіо "Ассоль" і низка інших, на думку представника Нацради, "досить бліді", деякі кримські радіокомпанії взагалі не працюють.

Разом з тим, В. Козубський відзначив, що в АРК є нові телерадіокомпанії, які ще не встигли про себе заявити, але є перспективними. Чи є перспектива в Криму для українськомовного радіо, запитання, швидше, риторичне. В усякому разі, у сімферопольському радіоефірі ніякої "України плюс" поки що не чути. Напевне, власників радіокомпаній відлякує доля нашої українськомовної "Кримської світлиці"?

svitlytsia
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY