Кримінал і кохання: На каналі «Україна» прем’єра серіалу «Черговий лікар-5»

Кримінал і кохання: На каналі «Україна» прем’єра серіалу «Черговий лікар-5»

30 Листопада 2018
2173
30 Листопада 2018
14:59

Кримінал і кохання: На каналі «Україна» прем’єра серіалу «Черговий лікар-5»

2173
У понеділок, 3 грудня, о 13:20 в ефірі телеканалу «Україна» стартує 5-сезон першої україномовної медичної драми «Черговий лікар», що розповідає про будні лікарів швидкої допомоги.
Кримінал і кохання: На каналі «Україна» прем’єра серіалу «Черговий лікар-5»
Кримінал і кохання: На каналі «Україна» прем’єра серіалу «Черговий лікар-5»

У новому сезоні на глядачів каналу «Україна» чекають нові історії з життя лікарів, які щодня не просто рятують життя десятків пацієнтів, а й стають мимовільними учасниками їхніх особистих драм, часто допомагають їм не просто вилікуватись фізично, а й прийняти доленосні рішення.

«П’ятий сезон – дуже насичений. Акцент буде на детективній лінії: кримінальна історія закрутиться навколо юної медсестри Софі і не тільки! Знайомий глядачам слідчий Сорока буде активно розслідувати справи, і йому в цьому допоможуть наші лікарі – адже вони беруть найактивнішу участь в житті своїх пацієнтів. Нові герої, які з'явилися в четвертому сезоні, проявлять себе і в п'ятому: це Іродіада Максимівна, закоханий в неї психолог Зеник, а також лікар Олег Сергійович Добривечір», – розповідає про нові серії режисер картини Павло Мащенко.

Творці серіалу також подбали і про любовну сюжетну лінію.

«Хоча детективна складова в новому сезоні буде значною, любовні лінії все ж передбачені. Іродіада, Левченко, старша медсестра – у багатьох будуть ліричні історії. Багато буде симпатій між персонажами в рамках однієї серії», – додав режисер.

Режисери-постановники: Павло Мащенко, Андрій Осмоловський. Оператор-постановник: Андрій Швець. Головний автор сценарію: Юлія Міщенко. Продюсери: Ірина Костюк, Анна Єлісєєва, Олена Канішевська, Оксана Калитюк.

У серіалі зіграли: Ірина Ткаленко, Руслан Сокольник, Надія Левченко, Олександр Норчук, Михайло Романов, Олександра Польгуй, Світлана Князєва, Софі Пашкуал, Валентина Барановська, Леонід Попадько, Галина Бортновська, Вікторія Левченко, Лариса Шелоумова, Богдан Олейник, Олена Новікова.

Зйомки четвертого та п’ятого сезонів серіалу «Черговий лікар» стартували 2017 року й тривали до жовтня 2018-го. Виробництво: компанія FILM.UA на замовлення каналу «Україна».

«Черговий лікар» – перший україномовний серіал медичної тематики, прем’єра якого відбулась у травні 2016 року на телеканалі «Україна».

 

Дивіться прем’єру п’ятого сезону серіалу «Черговий лікар» на телеканалі «Україна» у понеділок, 3 грудня, о 13:20!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба каналу "Україна"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2173
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду