Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі  Ukrainian Design: The Very Best Of 2018

Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of 2018

26 Жовтня 2018
777
26 Жовтня 2018
13:13

Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of 2018

777
Телеканал «Україна» здобув перемогу у номінації провідного національного конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of 2018, фінал якого відбувся 24 жовтня.
Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі  Ukrainian Design: The Very Best Of 2018
Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі  Ukrainian Design: The Very Best Of 2018

Нагороду в конкурсі отримала промо-кампанія детективного серіалу «Специ», що визнана найкращою у категорії C-10 TV Program/Film Promo – Campaign. При виборі переможця у цій номінації міжнародне журі дотримувались таких критеріїв, як креативність ідеї, інноваційність, якість виконання та пов'язаність з digital-середовищем.

Над втіленням ідеї дизайну працювали фахівці телеканалу «Україна»:

Креативний директор – Роман Шома

Арт-директор – Ірина Євстифеєва

Дизайнер – Влад Ходаковський

Промо-директор – Світлана Бережна

У промоційній кампанії проекту «Специ» був використаний загальний елемент – шоколад, що став справжнім символом серіалу, адже застосовувався в екранній графіці, відеокліпах, сувенірній та промо-продукції. Саме це додало оригінальності кампанії і посприяло перемозі на Ukrainian Design: The Very Best Of 2018.

«В пошуках ідеї для дизайну проекту «Специ» нас надихнули роботи найяскравішого представника поп-арту Фейрі, Френка Шепарда «Обея». Використовуючи «Обеївський» стиль в дизайні, ми хотіли привернути увагу більш молодої аудиторії до «Спеців»» розповідає арт-директор телеканалу Ірина Євстифеєва.

«Ще одна фішка промо-кампанії - шоколад. Чому шоколад? По-перше, шоколад люблять усі. Чи знаєте ви людину, яка не любить шоколад? Може і є причини, щоб не їсти його кожен день, але - не любити?! А по-друге, наш головний герой, Андрій Макаров, постійно носить з собою шоколад, вважаючи, що він допомагає йому думати. Ми беремо за основу класичну плитку шоколаду і стилістику «Обей» і в результаті отримуємо реально цікаве рішення для промо-кампанії серіалу «Специ»» ділиться креативний директор телеканалу «Україна» Роман Шома.

Ukrainian Design: The Very Best Of – виставка-конкурс, що проходить в рамках тижня креативності Ukrainian Creative Week. Щорічно суддівський комітет конкурсу обирає найкращі роботи українських дизайнерів.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "Україна"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
777
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду