detector.media
26.10.2018 13:13
Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of 2018
Телеканал «Україна» здобув перемогу в конкурсі  Ukrainian Design: The Very Best Of 2018
Телеканал «Україна» здобув перемогу у номінації провідного національного конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of 2018, фінал якого відбувся 24 жовтня.

Нагороду в конкурсі отримала промо-кампанія детективного серіалу «Специ», що визнана найкращою у категорії C-10 TV Program/Film Promo – Campaign. При виборі переможця у цій номінації міжнародне журі дотримувались таких критеріїв, як креативність ідеї, інноваційність, якість виконання та пов'язаність з digital-середовищем.

Над втіленням ідеї дизайну працювали фахівці телеканалу «Україна»:

Креативний директор – Роман Шома

Арт-директор – Ірина Євстифеєва

Дизайнер – Влад Ходаковський

Промо-директор – Світлана Бережна

У промоційній кампанії проекту «Специ» був використаний загальний елемент – шоколад, що став справжнім символом серіалу, адже застосовувався в екранній графіці, відеокліпах, сувенірній та промо-продукції. Саме це додало оригінальності кампанії і посприяло перемозі на Ukrainian Design: The Very Best Of 2018.

«В пошуках ідеї для дизайну проекту «Специ» нас надихнули роботи найяскравішого представника поп-арту Фейрі, Френка Шепарда «Обея». Використовуючи «Обеївський» стиль в дизайні, ми хотіли привернути увагу більш молодої аудиторії до «Спеців»» розповідає арт-директор телеканалу Ірина Євстифеєва.

«Ще одна фішка промо-кампанії - шоколад. Чому шоколад? По-перше, шоколад люблять усі. Чи знаєте ви людину, яка не любить шоколад? Може і є причини, щоб не їсти його кожен день, але - не любити?! А по-друге, наш головний герой, Андрій Макаров, постійно носить з собою шоколад, вважаючи, що він допомагає йому думати. Ми беремо за основу класичну плитку шоколаду і стилістику «Обей» і в результаті отримуємо реально цікаве рішення для промо-кампанії серіалу «Специ»» ділиться креативний директор телеканалу «Україна» Роман Шома.

Ukrainian Design: The Very Best Of – виставка-конкурс, що проходить в рамках тижня креативності Ukrainian Creative Week. Щорічно суддівський комітет конкурсу обирає найкращі роботи українських дизайнерів.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY