Пулітцерівські нагороди поділили між собою американські журналістиIMI

8 Квітня 2003
758
8 Квітня 2003
16:26

Пулітцерівські нагороди поділили між собою американські журналістиIMI

758
Пулітцерівські нагороди поділили між собою американські журналістиIMI
Сьогодні у Колумбійському університеті відбулося чергове вручення вищої нагороди США в області літератури та журналістики - Пулітцерівських премій.

Цього року найбільшу кількість Пулітцерівських премій отримали газети "Washington Post" та "Los Angeles Times". Золота медаль - найпрестижніша категорія - "За служіння суспільству" дісталась газеті "Boston Global" за висвітлення теми сексуальних скандалів у римо-католицькій церкві США.

До речі, "Washington Post" та "Los Angeles Times" удостоїлися відразу трьох вищих нагород за досягнення в журналістиці, зокрема в номінаціях: "Міжнародна журналістика", "Коментар", "Кінокритика" та "Події в державі", "Матеріал номеру", "Фотографія до матеріалу номера" відповідно.

Приз за кращий публіцистичний твір отримала Саманте Пауер за книгу "Пекельна проблема: Америка у столітті геноциду". Пауер, яка працювала журналістом у Югославії під час конфлікту, написала критичний звіт про невдачі американської зовнішньої політики, спрямованої проти злочинів у Боснії, Косові та Руанді в 90-х роках.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду