Топ-10 нових лідерів розпочали боротьбу за головний приз

Топ-10 нових лідерів розпочали боротьбу за головний приз

18 Жовтня 2018
1700
18 Жовтня 2018
10:59

Топ-10 нових лідерів розпочали боротьбу за головний приз

1700
18 жовтня на каналі ICTV розпочнеться фінальний етап національного телепроекту «Нові лідери». У прямому ефірі щочетверга Десятка найкращих Лідерів буде проходити складні випробування і боротися за головній приз проекту – мільйон гривень. Наприкінці кожного ефіру телеглядачі СМС-голосуванням будуть вирішувати: хто достойний продовжити боротьбу, а хто має покинути проект.
Топ-10 нових лідерів розпочали боротьбу за головний приз

У новому випуску програми Лідери зіткнуться з реальними проблемами конкретного села Іванківці на Житомирщині, які їм доведеться вирішувати. А глядачі побачать, наскільки фіналісти здатні працювати в команді, приймати несподівані виклики і знаходити контакт із мешканцями села.

Методом жеребкування десятка Лідерів розділиться на дві команди – жовту і синю. Перед ними постануть непрості завдання: вирішити одну системну проблему села, розв’язати проблему однієї конкретної сім’ї і провести культурно-масовий захід. Протягом тижня обидві команди будуть реалізовувати свої програми і паралельно вести агітаційну роботу. За найкращу команду проголосують мешканці села, а хто з Лідерів залишить проект – визначать телеглядачі у прямому ефірі. Отже, завдяки СМС-голосуванню кожен може вплинути на хід проекту.

– Це велика ідея нашого проекту – показати відповідальність не лише Лідерів, але й усіх, хто хоче змін на краще, – зауважив директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький. – Це і є прямий алгоритм демократії – перемога чекатиме на когось одного, і місця там для двох не буде. Отже, якщо ви підтримуєте відповідальне лідерство і готові до відповідального громадянства – ваш час настав. Цей час – ключові 10 хвилин наприкінці кожного ефіру «Нових лідерів». А якщо ви не хочете впливати на вибір, то інший сценарій очевидний: не голосуєш ти – перемагають ті, за кого проголосували інші.

Один номер телефону, один голос і кожен голосує лише один раз. Зате за найдешевшим тарифом, – пообіцяв Олександр Богуцький.

Нагадаємо, до десятки фіналістів увійшли: Ростислав Зауральський, Олександр Славський, Сергій Замідра, Ольга Матюшина, Анна Петрова, Денис Мінін, Геннадій Друзенко, Сергій Бреус, Максим Бородін та Ірина Заславець. Дізнатися більше про них можна тут: https://novilidery.com/top-10

Дивіться третій випуск національного телепроекту «Нові лідери» вже цього четверга, 18 жовтня о 22.20 на телеканалі ICTV.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду