detector.media
18.10.2018 10:59
Топ-10 нових лідерів розпочали боротьбу за головний приз
Топ-10 нових лідерів розпочали боротьбу за головний приз
18 жовтня на каналі ICTV розпочнеться фінальний етап національного телепроекту «Нові лідери». У прямому ефірі щочетверга Десятка найкращих Лідерів буде проходити складні випробування і боротися за головній приз проекту – мільйон гривень. Наприкінці кожного ефіру телеглядачі СМС-голосуванням будуть вирішувати: хто достойний продовжити боротьбу, а хто має покинути проект.

У новому випуску програми Лідери зіткнуться з реальними проблемами конкретного села Іванківці на Житомирщині, які їм доведеться вирішувати. А глядачі побачать, наскільки фіналісти здатні працювати в команді, приймати несподівані виклики і знаходити контакт із мешканцями села.

Методом жеребкування десятка Лідерів розділиться на дві команди – жовту і синю. Перед ними постануть непрості завдання: вирішити одну системну проблему села, розв’язати проблему однієї конкретної сім’ї і провести культурно-масовий захід. Протягом тижня обидві команди будуть реалізовувати свої програми і паралельно вести агітаційну роботу. За найкращу команду проголосують мешканці села, а хто з Лідерів залишить проект – визначать телеглядачі у прямому ефірі. Отже, завдяки СМС-голосуванню кожен може вплинути на хід проекту.

– Це велика ідея нашого проекту – показати відповідальність не лише Лідерів, але й усіх, хто хоче змін на краще, – зауважив директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький. – Це і є прямий алгоритм демократії – перемога чекатиме на когось одного, і місця там для двох не буде. Отже, якщо ви підтримуєте відповідальне лідерство і готові до відповідального громадянства – ваш час настав. Цей час – ключові 10 хвилин наприкінці кожного ефіру «Нових лідерів». А якщо ви не хочете впливати на вибір, то інший сценарій очевидний: не голосуєш ти – перемагають ті, за кого проголосували інші.

Один номер телефону, один голос і кожен голосує лише один раз. Зате за найдешевшим тарифом, – пообіцяв Олександр Богуцький.

Нагадаємо, до десятки фіналістів увійшли: Ростислав Зауральський, Олександр Славський, Сергій Замідра, Ольга Матюшина, Анна Петрова, Денис Мінін, Геннадій Друзенко, Сергій Бреус, Максим Бородін та Ірина Заславець. Дізнатися більше про них можна тут: https://novilidery.com/top-10

Дивіться третій випуск національного телепроекту «Нові лідери» вже цього четверга, 18 жовтня о 22.20 на телеканалі ICTV.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY