На каналі "Еспресо" стартує програма "Світ цього тижня" France24

28 Вересня 2018
763
28 Вересня 2018
15:08

На каналі "Еспресо" стартує програма "Світ цього тижня" France24

763
Телеканал "Еспресо" запускає у своєму ефірі підсумкову щотижневу програму міжнародних новин французького суспільного телеканалу France24 "Світ цього тижня" ("The world this week").
На каналі "Еспресо" стартує програма "Світ цього тижня" France24

Програму готують репортери France24 у співпраці з американським аналітичним новинним інтернет-виданням "The Daily Beast. Протягом години найкращі оглядачі у паризькому офісі France24 обговорюють міжнародні новини тижня: історії з перших шпальт провідних світових ЗМІ та теми, які Ви могли пропустити.

«Мета запуску цієї програми "Еспресо" та France  - надати українській аудиторії якісний, актуальний та новий інформаційний продукт - огляд подій у світі очима журналістів Франції -  колиски європейської демократії, лідера ЄС - цивілізаційної родини, куди зараз скеровує свій шлях і Україна», - пояснює головний редактор телеканалу "Еспресо" Світлана Самойленко.

«Для українського глядача огляд подій у світі очима французьких журналістів – це не лише якісне розширення телевізійного меню – це також фільтр, або лакмус, через який ми можемо дивитися на себе самих. Надзвичайно цінною є можливість хоча б інколи піднятися над процесами всередині країни, на яких ми сконцентровані, і звірити годинники зі світом, в який прямуємо - додає програмний директор "Еспресо" Марія Гурська, - «Україна як країна Східної Європи, є не лише цивілізаційним форпостом, але й повноцінною частиною європейської сім’ї, яка тримає суспільний та політичний курс на ЄС. Ми тривалий час шукали партнера для спільного проекту, який допоможе нам переймати досвід країн, які вже пройшли свій шлях до демократії. Таким партером став для нас телеканал France 24».

"France 24 із задоволенням розпочинає свою співпрацю з Еспресо, який повністю слідує духу місії нашого каналу  - пропонувати та підтримувати вільне вираження думок, представлення різних перспектив та точок зору", - пояснює ведучий програми "Світ цього тижня" та програми «Дебати», старший репортер France24 Франсуа Пікард.

Програма "Світ цього тижня" виходитиме на Еспресо щонеділі о 19:05.

Телеканал Еспресо протягом тривалого часу надає інформаційну підтримку Посольству Франції в Україні. 2018-го Еспресо виступило Генеральним інформаційним партнером щорічного Фестивалю французької культури «Французька весна», організованого Посольством Франції в Україні спільно з Французьким Інститутом. В результаті цієї спрівпаці аудиторії Еспресо було презентовано телеверсію урочистого відкриття заходу на головній площі Києва.

Наступним етапом співпраці Еспресо та France24 має стати поява на українському телеканалі французькихпрограм у стилі лайфстайл.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "Еспресо"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
763
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду