30 серпня – нагородження лауреатів Премії імені Івана Франка

29 Серпня 2018
465
29 Серпня 2018
16:35

30 серпня – нагородження лауреатів Премії імені Івана Франка

465
30 серпня о 12.00 в Українському домі (Хрещатик, 2) розпочне роботу книжкова виставка до Дня Знань «Читай.UA», яка триватиме до 2 вересня. Вхід для відвідувачів – вільний. Під час урочистої церемонії відкриття виставки Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко вручить нагороди лауреатам Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності 2018 року.
30 серпня – нагородження лауреатів Премії імені Івана Франка

Дипломи лауреатів будуть вручені письменнику-публіцисту Сергію Шевченку за публікацію «Рік жертв Великого терору: вшануймо пам'ять репресованих», надруковану 27 травня 2017 року в газеті «Дзеркало тижня», режисеру Петру Авраменку за документально-художній фільм про Олега Ольжича «Вогонь самопосвяти», а також колективу авторів, які представляють Національну академію державного управління при Президентові України та Міжрегіональну Академію управління персоналом, за монографію «Державно-громадянська комунікація: шлях від кризи до взаємодії» (ДП «Видавничий дім «Персонал», Київ, 2017).

Премію ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності засновано 2004 року, вона присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня.

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду