detector.media
29.08.2018 16:35
30 серпня – нагородження лауреатів Премії імені Івана Франка
30 серпня о 12.00 в Українському домі (Хрещатик, 2) розпочне роботу книжкова виставка до Дня Знань «Читай.UA», яка триватиме до 2 вересня. Вхід для відвідувачів – вільний. Під час урочистої церемонії відкриття виставки Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко вручить нагороди лауреатам Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності 2018 року.

Дипломи лауреатів будуть вручені письменнику-публіцисту Сергію Шевченку за публікацію «Рік жертв Великого терору: вшануймо пам'ять репресованих», надруковану 27 травня 2017 року в газеті «Дзеркало тижня», режисеру Петру Авраменку за документально-художній фільм про Олега Ольжича «Вогонь самопосвяти», а також колективу авторів, які представляють Національну академію державного управління при Президентові України та Міжрегіональну Академію управління персоналом, за монографію «Державно-громадянська комунікація: шлях від кризи до взаємодії» (ДП «Видавничий дім «Персонал», Київ, 2017).

Премію ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності засновано 2004 року, вона присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня.

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY