«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн

«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн

4 Червня 2018
1507
4 Червня 2018
15:56

«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн

1507
Сьогодні, 4 червня, програма «ДЖЕДАІ» на 2+2 змінює дизайн. Оновлення стосуватимуться логотипу, дизайну студії, візуального оформлення ефіру, брендованих автомобілів та фірмового одягу журналістів. Розробкою нової айдентики займався відділ дизайну каналу 2+2.
«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн
«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн

«”ДЖЕДАІ” вже 5 років в ефірі каналу 2+2, за цей час наша програма змінювалася разом з усією країною. Тому ребрендинг та нова студія стали для нас важливим і логічним кроком разом із розширенням формату програми та виходом за межі доріг. З січня ми виходимо в ефір з великого павільйону. У нас з'явилась можливість супроводжувати наші новини візуальними ефектами, які допомагають акцентувати увагу на темах, що ми висвітлюємо», - коментує керівник проекту «ДЖЕДАІ» Максим Сухенко.

Крім зміни дизайну «ДЖЕДАІ» продовжують розширювати свою тематику, а новим викликом для програми стане наближення до глядача через соціальні мережі та розвиток мережі регіональних корпунктів по всіх Україні.

Найяскравіші події дня чекають на глядачів у програмі «ДЖЕДАІ» з понеділка по п'ятницю о 18:50 на телеканалі 2+2. Ведуча програми – Катерина Нестеренко.

Нагадаємо, у вересні 2017 «ДЖЕДАІ» відсвяткували своє п’ятиріччя в ефірі каналу 2+2 та оновили формат. Програма стала інформаційно-розважальним проектом, який окрім актуальних автомобільних новин також готує огляд найбільш резонансних подій України та світу.

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1507
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду